Известие

Collapse
No announcement yet.

Кражби на Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мен са ми крали две вече и съм претръпнал, но за тази ще ми е жал най много
    156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от littlesister
      Ако имаш предвид Булинс, Армеец, ДЗИ и прочее мутри - да го духат, никога няма да им стана клиент Има си Alianz, Generali, Interamerican и пр. за целта.
      Ще ме съсипеш от смях.Се едно тия вторите не са мутри....стига моля те.. А моята кола я купих за 11 000,ама каското е за 15 000 щото по некъв каталог се водела по-скъпа и ако ми краднат ще съм напред.
      И кво им е мутренското на Алианц например, или пък на Интерамерикан?!? Осветли нас неуките кой стои зад тези международни компании с представителства в България
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

JACOMO

Приател направо незнам как саществуват такива хора като тебе извинявам се за грибия тон ама не си много в час с нещата като ти следя мисълтаа общо зето такива хора като тебе каде най се пазат те най много ядат дарвото и така а па за такива кражби не съм чувал ама да не заприличам на разбирач като тебе спирам до тук.

Мое мнение.
        Alfa Romeo 156 2.4JTD "99"

Comment

Наскоро на едно аверче му свиха 156 ката - обаче той имал Джипиеска в нея, тракинг това онова, и си я намери след 5 часа в един порутен гараж и с взвод циганета строени за демонтаж.......събрал 5 човека познати бабанки, звъннал на куките и 1-2 минути преди да дойтат ченгетата нахлули вътре и ги направили на гряз и мъзгия......ебаси кефа е било.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD
            Пичове спокойно, все още не е толкова страшно по отношение кражбите на италиански автомобили. Части колкото искаш по моргите - "Италианеца" например - те си ги внасят от Италия. Колкото до Красна поляна, Разсадника и Западен парк - това са си цигански махали. Неслучайно от 15 години насам твърдя ,че за мен София свършва на Лъвов мост, със западна граница Мария Луиза и северна - Сливница и Данаил Николаев, и това е поредното доказателство че съм прав.
            Точно в тия граници на София е пълно с цигански а и български крадци, които крадат /по документи/ жилища, коли и какво ли не.Киро Японеца преди да го тръмнат имаше офис, където живеех, на пъпа на София.А да не ти говоря как крадат примерно наркомани касетофони, чупят стъкла ако видят само оставено яке или чанта в колата.Около Оборище, Музикалната гимназия например си остави колата с една чанта вътре по обяд за половин час и ще последва разбиване.
            Last edited by fred; d.m.y г., 11:48.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Drugari, ne se zasjagaite na mahali, vseizvestno e 4e yugoizto4nata 4ast na Sofia e po-dobra za jiveene ot severozapadnata. Fakt e 4e pove4eto mangasari i otrepki jivejat v kvartali kato Lyulin, Nadezhda, Obelya, Krasna polyana i t.n., a 4e se krade navzjakade e verno - nali drogite ot vaprosnite kvartali bram4at v cjala Sofia Otnosno zastrahovatelite 6te kaja, 4e napravi6 li gre6kata da si plati6 kasko v Bulins naprimer, v momenta v koito izte4e si pred ugrozata ot krajba - nali im figurira6 v registrite. Moi priatel se razdeli po tozi na4in s Pasat 2004 godina, koito takmo be6e izplatil. Edin den zakasnenie zaradi njakav business i mu go otkradnaha v Pavlovo, a posle mu iskaha 9000 lv. otkup, a poznaite koi sa kradcite?
              Sorry za latinicata, no na tva PC njama kirilica.
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Едно уточнение,в Люлин почти няма цигани, които живеят, живея там и знам, имало е до 1995 някъде катуна, където са Билла и Технополис.Тук таме в единични блокове, на първия етаж има някое семейство, но те са много различни от ония дето ходят по кофите, чисти са и са по работливи от много българи.
                Край Люлин живеят във Филиповци и един малък катун на разклона за Банкя.Иначе във Младост има много повече цигани и цели блокове-в Младост 4, а Младост 3 в блока имаше 5 семейства, беше голям блок, но после изчезнаха някъде, циганин в блок трудно вирее, ако няма болшинство в блока, подобни са нещата в Обеля и Хаджи Димитър. Особено много цигани има и в Бенковски, Васил Левски, както и близки села и паланки до София.Циганина живее на катуни в места където си прави общност, трябва да има къщи или място да ни направи някаква постройка, това е.
                За другите квартали не коментирам, ама и там има-абе студентски години, месетене на колеги, купони, като се ожених и в и на квартира съм бил, овършал съм цяла София Иначе бая мангалски офиси има в центъра, където е апартамента където съм отрасъл офис /към Гурко и В Левски/ имаше Киро японеца, ама там са богати-крадат на едро тоест.
                sigpic

Comment

Еее хайде да няма, миналата година търсих квартира на единпознат, и ходих да гледам в Люлин, определено си имаше блокове с основно циганско население, или другия вариант е да са прибивавали там за през деня.

Comment

По горе съм писал почти, има някакви ама те съм точно към Филиповци, под тях е една поляна и околовръстното, ама те са около пет шест блока, по надолу има и едно Кипърско общежитие, около него също има-това е края на Люлин, на 240 000 души официално, има сигурно 1000 в блокове, смятай процента.
                    ПП Забравих и в Дружба има доста, гара ИСкър също голям брой, абе казвам какви са ми наблюденията.Аз пред блока си пускам децата сами и колата през деня може да я оставя отключена /да не чуе лукавия де /, което на бул Васил Левски или в градинката на бившия Зоопарк не смея да направя, това ми е идеята.
                    sigpic

Comment

Re: JACOMO

Първоначално публикувано от Pl770i
                      Приател направо незнам как саществуват такива хора като тебе извинявам се за грибия тон ама не си много в час с нещата като ти следя мисълтаа общо зето такива хора като тебе каде най се пазат те най много ядат дарвото и така а па за такива кражби не съм чувал ама да не заприличам на разбирач като тебе спирам до тук.

Мое мнение.
                      Незнам за какво говориш но смятам, че ще ти е полезно да изкараш наново 3-7ми клас

-приятел
                      -съществуват
                      -грубият
                      -взето
                      -най-много
                      -дървото
                      -а пък

има и други..
                      Honda CB 500
                      Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                      Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                      Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

fred не знам в кой квартал си.....предполагам 10,8,7,6-то.......понеже аз съм в 4-ти от към Филипините и мога да кажа , че 5-ти като цяло си е едно 60% цигани.Както и първи си има.Абе филипините си оказват влияние.Иначе вчера се върнах от Банско дето е ушким скапарско ама мога да кажа че по улиците се разхождаха бая цигани изкарващи пари със свирене предполагам.Та стига се отклонявахме от темата !
                        Пича направил темата доказва за пореден път думите "Не се привързвай към нищо".Нито мога да си карам колата с кеф по тия пътища , само да я вардя като куче пазач , да давам луди пари на вятъра и накрая да я откраднат.Е не мерси.За това взимаш , караш и махаш.
                        И още едно лирично отклонение.Вчера до Банско по магистралата що годе добър път.Като се прибрах отивам от нас до Герена и направо..........само ще спомена моста на Захарната !
                        мене ме нема, в целата схема........

Comment

Да в 8-мицата съм, а иначе темата си е тема, всеки си казва мнението, тя самата тема е разтеглива.
                          Абе не знам циганите, ама точно при майка ми /у центъра/ двама наркомани българи, дето дремят край баба Яга в бирарията откраднаха колелото на племеницата.А тия от общинската полиция си чоплели носовете на съседната пейка.
                          То иначе коли се крадат навсякъде, да не говорим Италия, ИСпания и Франция примерно.У нас много по малко, отколкото преди 10-15 години, това е факта.
                          Това е-каквото сме си надробили като народ, това ще сърбаме, никой не ни е виновен.

Иначе пътя към Захарната е като аутобан, в сравнение с тоя между Перник и Княжево, да не говорим пък района край централните гробища и уличките в Лозенец под Японския........
                          sigpic

Comment

Още веднъж да уточня, не искам да обидя никой във форума на тема квартал. Самият аз съм в движение между Редута и Лозенец , и там се краде но е всеизвестно кои са опасните райони на столицата. Колкото до кражбите на италиански автомобили - никой не е застрахован, но рискът е далеч по-малък от колкото с немска щайга, и слава богу! Когато мутрите почнат да карат Алфи и Ланчи, тогава може да се притесняваме
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Темата е доста неприятна за четене ,и ще споделя ,че не изчетох всичко до края .Само ще спомена,че изобщо не отива на Форума на Алфа Ромео ,да се пише по такъв начин .Грозните думи ,нека всеки си ги пази за себе си .А аз информация на колегата JACCOMO ,ще спомена,че между 1997 и 2005 са произведени 680 000 екземпляра от модела 156 , и да не се мисли за толкова уникален ,че кара такава кола ,както и всички ние разбира се.Така че да не определя хората по това колко пари имат ,защото ако човек е дал всичките си спестявания за да има 156 ,значи ТЯ за него е била може би мечта или поне ще означава нещо.Такива хора трябва да се уважават не по-малко от тези ,които си Я купуват с няколко заплати или по още по лесен начин .Цени се това което се постига с труд .Това беше от мен на крадко .
                              Alfa 156 2.4 JTD
                              Honda CBR600RR 2008

Comment

въобще не съм целял уникалност точно пък с тази кола! И не виждам какво и е Грозното на темата ( не на изказванията на колегите).Тва си е един реален проблем от който всеки ще го заболи не по малко от това че му се е преебал дебитомера или носача!А колкото до това че стискат спестяванията няма нищо лошо, просто ако му е такава мечта ще влезе и ще прочете какви са рисковете с този автомобил и сам ще си даде сметка че не е за него или поне не за тези пари.Но работата е там че те тръгват на пазара за голф и се прибират с Алфа щото им е харесала повече.И след време като почне да му капризничи мръсницата и като види за какво иде реч със частите започваме с ходенето по симеон за втора употреба! Реално една 2,4 ЖТД за 5500 сигорно можеш да си представиш в какво състояние е.И като 20 такива човека (а те бързо изникват) пуснат поръчка за турбинка,дебитомерче,помпичка за високо налягане и т.н. защото те пр сички положения с 5 бона за кола няма да може да извади 3 за турбина ще видиме от каде ще им ги доставят.Тогава коли като твоята стават донорчета!А колкото до новоотворилата се тема за циганите ще кажа че тва не е от голямо значение с циганите!Правят мизерий и разбиват коли ама сутрин като станеш и е там макар и без джам и касетофон!
                                Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

Working...
                                X